Toller

  • sabreur76 replied to the topic Speedo Problems in the forum VW Based Kits 1 year, 4 months ago

    @Toller‘s gauge came in over the weekend.  We were out of town but when we got home last night I was able to put the gauge in without any problems.  It’s working now.  Thanks all for the help and advice and thanks to Dave for sending the gauge out to me.

    No pics, it didn’t happen:

     

  • sabreur76 replied to the topic Speedo Problems in the forum VW Based Kits 1 year, 5 months ago

    So it’s definitely the speedo.  @toller has one that he is sending me an old one he has so I will try to replace it.  Can anyone give a hint of how to go about removing the old one without causing too much damage?  I’ve looked at it but can’t figure it out.  Below is a pic of what it looks like now.  Thanks in advance!

     

  • sabreur76 replied to the topic Speedo Problems in the forum VW Based Kits 1 year, 5 months ago

    So it’s definitely the speedo.  @toller has one that he is sending me an old one he has so I will try to replace it.  Can anyone give a hint of how to go about removing the old one without causing too much damage?  I’ve looked at it but can’t figure it out.  Below is a pic of what it looks like now.  Thanks in advance!

     

  • sabreur76 replied to the topic Speedo Problems in the forum VW Based Kits 1 year, 5 months ago

    So it’s definitely the speedo.  @toller has one that he is sending me an old one he has so I will try to replace it.  Can anyone give a hint of how to go about removing the old one without causing too much damage?  I’ve looked at it but can’t figure it out.  Below is a pic of what it looks like now.…[Read more]

  • sabreur76 replied to the topic Dying on Idle in the forum VW Based Kits 1 year, 9 months ago

    @gregj – Preliminary results, not claiming victory because that would be hubris and the gods won’t like it, however, I took the idle jet out, used the air compressor to blow it and the hole where it came from out and then ran the car for 10 minutes in the garage on idle.  Can’t take it out to road test because it’s raining but if it’s dry t…[Read more]

  • sabreur76 replied to the topic Dying on Idle in the forum VW Based Kits 1 year, 9 months ago

     

    @schu – Checked the hose above the valve, it’s flowing just fine.

    @edsnova – The wire thingie is still attached to the carb so that’s not the problem.  Fooled around with the carb setting before posting this and that didn’t work either.

    @gregj – I’ll try blowing the idle jet out if it doesn’t involve having to dismantle the carb.  Not go…[Read more]

  • Load More
Skip to toolbar